Gastvrouw en gastheer

Ann Veranneman en Francis Vinckier

Restaurant de Ooievaar Roeselare

De uitbaters, beiden Roeselarenaars, volgden een horecaopleiding in Brugge.
Als wijnkenner met een diploma van ‘Maître Sommelier des Vins de France’ zoekt Francis naar de perfecte harmonie tussen de fijne gerechten en de juiste wijn.

Het blijft ook voor een wijnliefhebber als Francis een delicate, maar vooral leuke oefening om de creaties van de chef te combineren met lekkere en betaalbare wijnen van over heel de wereld.

Na haar specialisatiejaar ‘Hotelbeheer’ was Ann klaar om gasten op de perfecte manier en met de nodige vakkennis te ontvangen.

Samen timmeren Ann en Francis al sedert 1985 aan de weg om van hun restaurant ‘the place to be’ te maken. U kunt referenties in tal van bekende culinaire gidsen terugvinden.

De Ooievaar Roeselare
In het midden de uitbaters, gastheer en gastvrouw Francis Vinckier en Ann Veranneman.
Zowel links als rechts ziet u Wim Staelens onze vaste keukenmedewerkers.

Private parking

Via de Noordstraat bereikt u via een aparte toegangspoort naast het restaurant, onze ruime private parking, een luxe in het centrum van een drukke stad als Roeselare.

Op feestdagen zijn wij ’s avonds gesloten.
Uitzonderlijk openen wij onze zaak op sluitingsdagen voor groepen vanaf 30 personen.

Reserveren

Wenst u te reserveren in ons restaurant ?
Klik dan op de knop hieronder:

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Donderdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Vrijdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zaterdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zondag 12 u. - 13.30 u. gesloten