Paasweekend

Zaterdag  19 april en zondagmiddag  20 april 2025
 
Menu
Mousserende crémant d' Alsace met aperitiefgerecht:
In tempura gebakken scampi / kurkumamayo /
cous-cous met gerookte zalm /shake van komkommer
– – –
Pladijsfilet / spinazie / stoemp met kappertjes / dijonnaise / shiso purple
– – –
Aspergevelouté /
 toast met serranoham / verse kervel
– – –
Traaggegaarde lamsbout / nootjes van wortel / peultjes /duxelle  / broccoli / lamsjus met dragon
– – –
Duo van chocolade en nougat / biscuit / banketbakkersroom met aardbei /
blauwe bessengel / mango-ijs
– – –
Koffie of thee met
chocoladetoets van de paasklok
 
Paasmenu met aperitief, bijgaande wijnen,
water en koffie € 115 p.p. all-in
Aanvang ‘s middags om 12.15 u. / 's avonds om 19.30 u.



Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van onze menu's of andere evenementen en acties?
Schrijf u dan hieronder in op onze nieuwsbrief.

terug naar het overzicht van onze menu's

Private parking

Via de Noordstraat bereikt u via een aparte toegangspoort naast het restaurant, onze ruime private parking, een luxe in het centrum van een drukke stad als Roeselare.

Op feestdagen zijn wij ’s avonds gesloten.
Uitzonderlijk openen wij onze zaak op sluitingsdagen voor groepen vanaf 30 personen.

Reserveren

Wenst u te reserveren in ons restaurant ?
Klik dan op de knop hieronder:

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Donderdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Vrijdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zaterdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zondag 12 u. - 13.30 u. gesloten