V* Céviche van zeebaars / crémeux van gerookte zalm / bruchettabrood / Granny Smith appel / limoendressing
Crème de saumon fumé / pain bruschetta / ceviche de bar / pomme Granny Smith / vinaigrette au citron vert
--- of - ou ---
V* Asperges op z'n Vlaams / Runder Secreto 07 / mimosa / peterselie-gel / postelein
Asperges à la flamande / Bœuf Secreto 07 / mimosa / gel de persil / pourpier
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
V* Tweede (of derde) voorgerecht is een verrassingstussengerecht
Deuxième (ou troisième) entrée: entremets surprise
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
H* Het beste van het lam / pomme dauphine met pancetta / lente peultjes / zoete aardappelzalf / lamsjus met rozemarijn
Le meilleur de l'agneau / pomme dauphine aves pancetta / petits pois de printemps / crème de patate douce / jus d'agneau au romarin
--- of - ou ---
H* Kabeljauwhaas (suppl. € 5) / erwtencrème / tomatensalsa / groene asperges / Mulligatawnysaus
Filet de cabillaud (suppl. € 5) / crème de petits pois / salsa de tomates / asperges vertes / sauce Mulligatawny
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
Een kaasmoment (suppl. € 15)
Het kaasbordje is vrijblijvend en staat los van het menu.
L'assiette de fromages est sans obligation et est séparée du menu.
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
D* Chocoladebrownie / marmelade van rode vruchten / marsepein / ananassorbet
Brownie au chocolat / marmelade de fruits rouges / massepain / sorbet d'ananas
--------------------------------------------------------