Meerkeuzemenu

V* Ganzenlever terrine op carpaccio van laaggegaard buikspek / espuma van Wostyn mosterd / vijgencompote / notencrackers / rode eikenbladsla
Terrine de foie d'oie sur carpaccio de poitrine de porc mi-cuit / espuma de moutarde Wostyn / compote de figues / craquelins aux noix / laitue frisée de chêne rouge
 
--- of - ou ---
 
V* Geflambeerde gamba's / venkelcrème / tomatensalsa / brunoisegroentjes / aïoli-dip
Crevettes flambées / crème de fenouil / salsa de tomates / légumes brunoise / trempette aïoli
 
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
 
V* Tweede (of derde) voorgerecht is een verrassingstussengerecht
Deuxième (ou troisième) entrée: entremets surprise
 
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
 
H* Gegrilde eendenborst / stroaardappelen / opgevulde gele zucchini /  knolselder / broccoli / jus van Porto
Magret de canard grillé / pommes de terre paille / courgettes jaunes farcies / céleri-rave / brocoli / sauce Porto
 
H* Pladijs “Meunière” (suppl. € 5)/ puree met spinazie / kappertjes / wortel-tagliatelle / toets van saffraan
Plie Meunière (suppl. 5 €) / purée aux épinards / câpres / tagliatelles de carottes / touche de safran
 
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
 
Kaasbordje (suppl. € 15) /
Het kaasbordje is vrijblijvend en staat los van het menu.
L'assiette de fromages est sans obligation et est séparée du menu.
 
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
 
D* Delice van nougat / biscuitkoek / coulis van meloen / yoghurt-muntijs
Délice au nougat / gâteau biscuité / coulis de melon / glace yaourt-menthe
 

--------------------------------------------------------

Uitleg bij het menu

”GASTRO-GENOEGEN”

”Het “GASTRO-GENOEGEN” menu kan als volgt,

korter of uitgebreider worden samengesteld:

Le menu «GASTRO-GENOEGEN» peut être réduit ou étendu de la façon suivante:

 

het menu met 1 voorgerecht € 62

V* Voorgerecht naar keuze

H* Hoofdgerecht naar keuze

D* Dessert

het menu met een 2e voorgerecht € 82

V* Voorgerecht naar keuze

V* Verrassingstussengerecht

H* Hoofdgerecht naar keuze

D* Dessert

het menu met een 3e voorgerecht € 105

V* Het eerste voorgerecht

V* Het tweede voorgerecht

V* Het verrassingstussengerecht

H* Het hoofdgerecht naar keuze

D* Dessert

 

V*: voorgerecht – entrée

H*: hoofdgerecht – plat principal

D*: dessert



Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van onze menu's of andere evenementen en acties?
Schrijf u dan hieronder in op onze nieuwsbrief.

terug naar het overzicht van onze menu's

Private parking

Via de Noordstraat bereikt u via een aparte toegangspoort naast het restaurant, onze ruime private parking, een luxe in het centrum van een drukke stad als Roeselare.

Op feestdagen zijn wij ’s avonds gesloten.
Uitzonderlijk openen wij onze zaak op sluitingsdagen voor groepen vanaf 30 personen.

Reserveren

Wenst u te reserveren in ons restaurant ?
Klik dan op de knop hieronder:

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Donderdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Vrijdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zaterdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zondag 12 u. - 13.30 u. gesloten