Onze kaart

V* Huisgerookte zalm / een klassieker / zoals het hoort  V* € 32
Saumon fumé maison /classique / comme il faut

V* Gebakken ganzenlever / gekarameliseerde appeltjes met Calvados / Luikse stroop / toast van kaneel V* € 34
Foie gras poêlé / pommes caramélisées au calvados / sirop de Liège / toast à la cannelle

V*- H* Blauwe lenghaas / “Beurre Nantais” met peterselie en look V* € 32 
H* natuur aardappeltjes H* € 42
Filet de lingue bleue / Beurre Nantais au persil et à l'ail /
H* (comme plat principal de poisson) avec pommes de terre nature

V*- H* Vegetarisch wokgerecht / 
seizoensgebonden groenten V* € 29  – H* € 38
Wok végétarien oriental / légumes de saison  

H* Noordzeetong / klassiek / op de wijze van de molenaarsvrouw H* €  52
Sole meunière / classique
 
H* Runderfilet pur / duxelle van champignon / 
herfstgroentjes / Bordelaise saus H* € 48 
Filet pur de bœuf / Duxelles de champignons / 
légumes d'automne / sauce Bordelaise

H* Hazenrug (voor 2 pers.) / garnituur uit velden en bossen / Bigaradesaus H* € 55 p.p.
râble de lièvre / garniture des champs et des forêts / sauce Bigarade
 



Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van onze menu's of andere evenementen en acties?
Schrijf u dan hieronder in op onze nieuwsbrief.

terug naar het overzicht van onze menu's

Private parking

Via de Noordstraat bereikt u via een aparte toegangspoort naast het restaurant, onze ruime private parking, een luxe in het centrum van een drukke stad als Roeselare.

Op feestdagen zijn wij ’s avonds gesloten.
Uitzonderlijk openen wij onze zaak op sluitingsdagen voor groepen vanaf 30 personen.

Reserveren

Wenst u te reserveren in ons restaurant ?
Klik dan op de knop hieronder:

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Donderdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Vrijdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zaterdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zondag 12 u. - 13.30 u. gesloten