zaterdag 8 juni en zondagmiddag 9 juni : Vaderdagmenu

terug naar het overzicht van onze menu's

zaterdag 8 juni en zondagmiddag 9 juni 2019

 

MENU

 

Mousserende crémant d'Alsace met aperitiefgerecht:

aspic van paling / groene asperges / marmelade van tomaat

– – –

Lenghaasfilet / garnaalkroketje / zeekraal /

zoete aardappel / Oostendse saus

– – –

Belgisch blauw-wit / pommes pont-neuf / waterkers /

gefruite rode uiringen / bearnaisesaus

– – –

Cuberdonijs / kersen /

koude sabayon / gebrande amandelen

– – –

Koffie of thee

met z’n verwennerijen

 

 

Aanvang ‘s middags om 12.15 u. / 's avonds om 19.30 u.

Vaderdagmenu, aperitief, bijgaande wijnen,

water en koffie  € 75 all-in

 

 

Voor deze uitzonderlijke evenementen

aanvaarden wij geen kredietkaarten, wel bankkaarten.