Paasmenu zaterdag 20 april en zondagmiddag 21 april 2019: all-in 85

terug naar het overzicht van onze menu's

zaterdag 20 april en zondagmiddag 21 april 2019

 

Mousserende crémant d' Alsace met aperitiefgerecht:

voorjaarssalade van schaal- en schelpdieren /

gemarineerde venkel / kruidenkaas /

kwartelei / espuma van bouillabaisse

– – –

Gebrande wijting / opgevuld bintje met gerookte paling

velouté van kervel

– – –

Skrei / prei / crème van doperwt /

puntpaprika / zoetzure dragondressing

– – –

Lam op z'n paasbest / gewokte asperges / lenteuitjes /

primeurgroentjes / rozemarijnsaus

– – –

Nougat glacé / ganache van chocolade /

meringue / gekonfijte sinaasappel

– – –

Koffie of thee met

geneugten van de paasklok

 

Paasmenu met wijnen,

water en koffie:  € 85 p.p. all-in

 

 

Voor deze uitzonderlijke evenementen

aanvaarden wij geen kredietkaarten, maar wel bankkaarten.