Traiteur

terug naar het overzicht van onze menu's

Indien u de eindejaarsfeesten in huiselijke sfeer viert,

stellen wij enkele van onze traiteurgerechten voor.

Deze gerechten zijn speciaal samengesteld om u de mogelijkheid te bieden,

zelf ten volle van de feesttafel mee te genieten.

 

Traiteurmenu

Warme en koude aperitiefhapjes

(3 koude en 2 warme)

-

Goudbrasemfilet / prei / vindaloo currysaus

tagliatelle van groene en gele courgettes

-

Minestrone / brunoise van marcassinbout

-

Reebokfilet / geprakte aardappel met uien/

gekaramelliseerd witlof / blozend jefke / fine champagnesaus

 

Menu € 48

 

Andere afhaalgerechten:

Aperitiefhapjes (3 koude en 2 warme) € 18

Minestrone / brunoise van marcassinbout V € 10

Kreeftenbisque / rouille / toast V € 18

Klassieke huisgerookte zalm met zijn garnituur  V € 16

Carpaccio van tataki van marcassin /  Parmezaanse kaas / truffelmayonaise  V € 15

Terrine van ganzenlever / chutney van appel en rozijnen / toast V € 18

Gegrilde griet / spinazie / mousselineaardappel / beurre nantaise V € 19 /  H € 29

Zeeduivel / à l’Ostendaise / krieltjes met rozemarijn / oesterzwammen V € 16 /  H € 26

Kalfszwezeriken / uienstoemp / graanmosterdsaus H € 37

Nootjes van reebok  / grand veneur / garnituur uit velden en bossen H € 32

 

De voorgerechten zijn zonder aardappelbereidingen.

 

Ook verkrijgbaar:

Onze huisgerookte zalm € 45/kg

 

Gelieve tijdig te bestellen:

Voor kerstavond en kerstdag: vóór 20 december.

Voor oudejaarsavond en nieuwjaardag: vóór 27 december.

Graag alle bestellingen doorsturen per mail: info@restaurantdeooievaar.be