Kerstdag - 25 dec. 2018: all-in 100

terug naar het overzicht van onze menu's

Fonkelend aperitief / tataki van tonijn / wasabimayo /

couscous / garnalencrème / noedels / ras el hanoutkruiden

-

St.-jakobsvrucht / gegrild / aardpeer met citroen /

gemarineerde venkel  / minicourgettes / mulligatawnysaus

-

Zeeduivel  / brickdeeg  / paprika / julienne van prei / burrata / nantaisesaus

-

Kalkoen op z’n kerstbest / dauphine-aardappeltjes met amandel / peer in rode wijn /

boszwammen / witlof en Brussels kooltje / Kasteel Rougesaus

-

Pralinégebak / advocaat / gel van ananas / bosvruchtensorbet

-

Koffie of thee met zoetigheden als sterren

 

Menu, wijnen, water: all-in € 100 

Wij verwelkomen u graag om 12.15 u.

 

Geachte

Wij danken u voor blijk van interesse, maar kunnen helaas geen reservatie meer aannemen.

Wij zijn reeds volzet voor dit moment.

Wij kunnen uw gegevens wel noteren en op een wachtlijst plaatsen als er plaatsen of tafels wegvallen. Maar daar kunnen wij geen garantie op geven.

Met vriendelijke groet.

Francis en Ann Vinckier – Veranneman en ons voltallige team.

Restaurant De Ooievaar Noordstraat 91 – 8800 Roeselare tel .051 20 54 86

info@restaurantdeooievaar.be - www.restaurantdeooievaar.be