Nieuwjaardag 1 jan. 2019 all-in 100

terug naar het overzicht van onze menu's

Parels van het huis Marcel Hugg met aperitiefgerecht:

Ganzenlever / portogelei / crackers /

roquette / Luikse stroop met peer

-

Zeebaars / venkelcrème / groene kruiden /

worteljulienne / aigre-doux

-

Grietfilet / butternut  / tomatenconfit /

polderaardappel met morieltjes / dijonnaise

-

Hertenkalffilet / gratin met panchetta /

raapjes / auberginekaviaar /appel /

shiitake met gember / grand veneursaus

-

Crème au beurre met frambozen /

meringue / creatie van nougat en chocolade /

gezouten karamelijs

-

Koffie of thee met versnaperingen

 

Nieuwjaardag: all-in € 100 

 

Wij verwelkomen u graag om 12.15 u.

 

Geachte

Wij danken u voor blijk van interesse, maar kunnen helaas geen reservatie meer aannemen.

Wij zijn reeds volzet voor dit moment.

Wij kunnen uw gegevens wel noteren en op een wachtlijst plaatsen als er plaatsen of tafels wegvallen. Maar daar kunnen wij geen garantie op geven.

Met vriendelijke groet.

Francis en Ann Vinckier – Veranneman en ons voltallige team.

Restaurant De Ooievaar Noordstraat 91 – 8800 Roeselare tel .051 20 54 86

info@restaurantdeooievaar.be - www.restaurantdeooievaar.be