Gastronomie in de Rodenbachstreek

terug naar het overzicht van onze menu's

Samen met de leden van de

“Gastronomie in de Rodenbachstreek”

organiseren wij op vrijdagavond 16 november 2018 ons

Culinair herfstfestijn

 

Mousserende aperitief met aperitiefgerecht:

Herfstsalade van rillettes van eend / mousse fazant / brioche / vijgenconfituur / notensalade

-

Pladijsfilet /gel tomaat/garnaalkroketje/prei/witte wijnsaus

-

Hertenbiefstuk  / gratin met knolselder /

witlof panchetta / kaviaar d'aubergine / Rodenbachsaus

-

Peer met vanille /

rumrozijnenijs / knetterende kletskop

 

Koffie met versnaperingen

 

 

Het vijfgangenmenu: € 65 all-in   aanvang: 19.30 u.

 

Voor deze uitzonderlijke evenementen

aanvaarden wij geen kredietkaarten, wel bankkaarten.

 

Opgepast ........

Wij danken u voor blijk van interesse, maar kunnen helaas geen reservatie niet meer aannemen op deze datum.

Wij zijn reeds volzet op die avond.

Wij vragen of u, of uw gezelschap dit eventueel kan verplaatsen naar vrijdagavond 23 november?

Wij verwijzen onze klanten die wij niet kunnen aannemen de week daarop met dezelfde menu en voorwaarden.

Met vriendelijke groet

Francis en Ann Vinckier – Veranneman en ons voltallige team.

Restaurant De Ooievaar Noordstraat 91 – 8800 Roeselare tel .051 20 54 86

info@restaurantdeooievaar.be - www.restaurantdeooievaar.be