V* Cherry smoked salm / dilleroom / yuzugel / ciabatta met basilicum / veldsalade
Cherry smoked salm / crème d'aneth / gel de yuzu / ciabatta au basilic / salade de maïs
--- of - ou ---
V* Asperges op Vlaamse wijze / krokante pladijs / peterselieschuim
Asperges à la flamande / plie croustillante / écume de persil
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
V* Tweede (of derde) voorgerecht is een verrassingstussengerecht
Deuxième (ou troisième) entrée: entremets surprise
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
H* Lamskroontje / persillade / rösti met wortel / oesterzwammen / zoete aardappelzalf / peultjes / rozemarijnsaus
Couronne d'agneau / persillade / rösti à la carotte / pleurotes / pommade de patate douce / pois mange-tout / sauce romarin
--- of - ou ---
H* Gebakken rogvleugel (suppl. € 5)/ spinazie / karnemelkstampers met kappertjes / blanke botersaus
Aile de raie poêlé (suppl. 5 €)/épinards/ purée de babeurre aux câpres / sauce au beurre blanc
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
Kaasbordje (suppl. € 15) /
Het kaasbordje is vrijblijvend en staat los van het menu.
L'assiette de fromages est sans obligation et est séparée du menu.
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
D* Banaandelice / rubybrownie van Callebaut / crispearls / framboospoeder / rhum rozijnenijs
Delice de bananes / brownie ruby de Callebaut / crispearls / poudre de framboise / glace rhum raisin