Voor - en hoofdgerechten aan de kaart

terug naar het overzicht van onze menu's

Noorse zalm / huisgerookt / toets met geitenkaas V* € 22

Saumon norvégien fumé maison / fromage de chèvre


Vegetarisch wokgerecht /

         seizoensgebonden groenten / oosters getint V* € 18 – H* € 24 

Wok végétarien oriental / légumes de saison


Gebakken ganzenlever / gekarameliseerde appeltjes / Calvados V* € 27

Foie gras d'oie mi-cuit / pommes caramélisées / Calvados


Grietfilet / stoemp met jonge winterprei / blanke botersaus V* € 28 – H* € 34

Filet de barbue / stoemp de poireaux d'hiver / sauce au beurre blanc


Noordzeetong / klassiek / op de wijze van de molenaarsvrouw H* € 39

Sole Meunière / classique


Ossenhaas / H*€ 38                « met ganzenlever suppl. € 8 »

         gebakken / gekarameliseerde sjalot / oesterzwammen / portosaus /

Filet de boeuf / H * 38 €  Rossini suppl. € 8

Échalote caramélisée / pleurotes / sauce au porto


Krokant gebakken kalfszwezerikLaaggegaard buikspek van Duke of Berkshire / Cross en Blackwell / krielaardappeltjes H* € 36

Croustillant de ris de veau /entrelardé de Duc of Berkshire cuit à basse température /

grenailles / Cross et Blackwell 


V*: voorgerecht / entrée -  H*: hoofdgerecht / plat principal