Van de kaart

terug naar het overzicht van onze menu's

Voor- en hoofdgerechten aan de kaart/

 Entrées et plats principaux à la carte

Voorjaarssalade / huisgerookte zalm / toets met geitenkaas V* € 22

Salade de printemps / saumon norvégien fumé maison / fromage de chèvre

Vegetarisch gerecht / asperges / op Vlaamse wijzeV* € 18 – H* € 24 

Plat végétarien / asperges / style flamand

Gebakken ganzenlever / gekarameliseerde appeltjes / Calvados V* € 27

Foie gras d'oie mi-cuit / pommes caramélisées / Calvados

Pladijsfilet / gebakken / erengi /

         stoemp florentine / blanke botersaus  V* €  24  – H* € 32

Filet de plie / cuit au four / erengi / stoemp florentine / sauce au beurre blanc

Dunne lende van rund / gegrild /

         pommes pont neuf / hofmeesterboter met waterkersH* € 36

Filet de bœuf / grillé / pommes pont neuf / beurre maître d’hôtel au cresson

Kabeljauw / asperges /

         geprakte nicolas met karnemelk / groene kruidensaus V* € 28 – H* € 35

Cabillaud / asperges / purée de nicolas au lait battu / sauce aux herbes vertes

V*: voorgerecht / entrée - H*: hoofdgerecht / plat principal