Voor - en hoofdgerechten aan de kaart

terug naar het overzicht van onze menu's

Noorse zalm / huisgerookt / klassiek V* € 22

Saumon norvégien fumé maison / garniture classique

Vegetarisch wokgerecht / seizoensgebonden groenten / oosters getint V* € 18 – H* € 24

Wok végétarien oriental / légumes de saison

Gebakken ganzenlever in een marinade / V* € 24

            compote van vijgen en uitjes / crumble van peperkoek

Foie gras d'oie mi-cuit dans une marinade /

compote de figues et d'oignons / crumble de pain d'épices

St.-Jacobsvruchten / kaviaar d'aubergine /

            gemarineerde venkel / gekruide olijfolie V* € 27 – H* € 35

Coquilles Saint-Jacques / caviar d'aubergine / fenouil mariné / huile d'olive épicée

Nootjes van reebokfilet “Venaison” / winterse groenten / krokante Nicolas   H* € 41

Noix de chevreuil Venaison / garniture hivernale / croustade de “Nicolas”

Wilde eend / H* € 35

            Harlekijn / dauphine aardappeltjes met truffel / confit van witlof / shiitake

Canard sauvage / Arlequin / confit de chicorée / shiitake / pommes de terre dauphines à la truffe

Noordzeetong  / H* € 39

            klassiek, op de wijze van de molenaarsvrouw

Sole Meunière / classique

Ossenhaas / H*€ 38

            geroosterd / choronsaus / seizoensgroentjes / pommes bataille

Filet de bœuf  / grillé / sauce Choron/ Légumes de saison / pommes bataille


V*: voorgerecht/ entrée  -  H*: hoofdgerecht/ plat principal