Desserts

terug naar het overzicht van onze menu's

Bordje met vier kazen / notenmengeling / bijgaande garnituur /

         harde / zachte / blauw geaderde / geitenkaas € 14

Assiette de fromages / mélange de noix / garniture

Dame blanche / klassiek / Callebaut chocolade € 12

Dame blanche / chocolat Callebaut / classique

Suggestie / dessert van de dag / naar inspiratie van de chef € 18

Suggestion/ dessert du jour

Bladerdeeg / gekarameliseerde appel / gezouten karamelijs /          banketbakkersroom € 15

Feuilleté / pomme caramélisée / crème pâtissière / glace au caramel salé

Witte chocolade / cuberdonijs / citroencrème / biscuit € 14

Chocolat blanc / glace au cuberdon / crème citron / biscuit

Sabayon van Sauternes wijn /

         peer / amandelschilfers € 17 p.p.(vanaf 2 pers.)

Sabayon de vin de Sauternes / poire / flocons d'amandes(À partir de 2 pers.)